+38 048 735 735 5
ул. Балківська, 115а, м. Одеса

КОМПАКТНИЙ ТА НАДНАДІЙНИЙ

НОВИЙ КРОСОВЕР LEXUS UX ОТРИМАВ 5 ЗІРОК У РЕЙТИНГУ БЕЗПЕКИ EURO NCAP

Під час випробувань новий кросовер Lexus UX отримав максимальні 5 зірок у рейтингу безпеки транспортних засобів Euro NCAP 2019.
 
Кросовер Lexus UX має виразний та сміливий дизайн, а також є одним із найнадійніших автомобілів для водіїв і пасажирів. Рівень безпеки для дорослих становить 96%, для дітей – 85%. Це найвищі показники серед нових автомобілів, що протестовані згідно з встановленими нормами від 2019 року. Автомобіль також має найкращий у своєму класі рівень захисту для велосипедистів і пішоходів завдяки функції автоматичного екстреного гальмування (рівень захисту вразливих учасників дорожнього руху становить 82%).
 
Lexus UX оснащено передовими технологіями активної безпеки Lexus Safety System+. Новий кросовер також підтримує сучасні функції пасивної безпеки завдяки застосуванню платформи Global Architecture-C і 8 подушок безпеки у стандартній комплектації.
 
Система безпеки Lexus Safety System+ другого покоління включає нові функції, що допомагають запобігти або мінімізувати наслідки нещасних випадків на дорогах. Серед них: функція виявлення велосипедистів у денний час і функція виявлення пішоходів уночі. Система круїз-контролю Dynamic Radar Cruise Control і система сповіщання про з’їзд автомобіля зі смуги руху забезпечують автоматичне керування автомобілем згідно зі стандартом SAE другого рівня.
 
Наразі система безпеки Lexus Safety System+ доступна у 99% автомобілів, що продаються в Європі. Це підтверджує зобов’язання бренда оснастити передовими технологіями безпеки не тільки преміальні моделі, а й усі інші лінійки автомобілів Lexus.
 
Оновлена Lexus Safety System+ включає:
 
– систему попередження про зіткнення: завдяки покращеній чутливості камери стало значно легше виявляти пішоходів в умовах слабкого освітлення або вночі, а також велосипедистів у денний час. Це дозволяє зменшити кількість аварійних випадків на дорогах. Окрім того, система підтримує розширений кут виявлення об’єктів. У разі високої вірогідності зіткнення вона автоматично вмикає гальма;
– систему круїз-контролю Dynamic Radar Cruise Control: застосовує радіолокаційний датчик, що працює на базі міліметрових хвиль, і камеру для виявлення та утримування дистанції з автомобілем, який рухається попереду. Система вмикає гальмування відповідно до маневрів автомобіля, що рухається попереду;
– систему розпізнавання дорожніх знаків: розпізнає всі типи дорожніх знаків і виводить інформацію про них на дисплей в автомобілі. Завдяки цій системі водій може в один дотик змінити параметри швидкості згідно з обмеженнями для відповідної ділянки дороги;
– систему сповіщання про з’їзд автомобіля зі смуги руху: допомагає водіям утримувати автомобіль у центрі смуги. Так, система забезпечує надійне водіння та безпеку для всіх учасників дорожнього руху;
– систему автоматичного керування дальнім світлом: вмикає фари дальнього світла й забезпечує відмінну видимість під час керування вночі (стандартна комплектація). Опційно в новому кросовері Lexus UX можна встановити адаптивну систему дальнього світла (AHS). Одинадцять окремих світлодіодних чипів у фарах вмикаються або вимикаються під час руху для точного та комфортного керування освітленням.
 
 
 

Новий LBX

RZ

НОВЕ ПОКОЛІННЯ RX

GX

Новий LM

Тест драйв

Оставьте нам свои данные и мы свяжемся с Вами в ближайшее время. Или звоните нам по телефонам: +38 048 735 735 5


Консультація

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу
Або телефонуйте нам по телефону: +38 048 735 735 5


Щоб отримати персональний
розрахунок лізингового платежу,
вкажіть Ваші контакти для зв'язку


Записатися на сервіс

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу
Або телефонуйте нам по телефону: +38 048 735 735 5


Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

Протягом 15 хвилин наш фахівець з вами звʼяжеться, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу.

З повагою, Лексус Одеса.

https://odesa.lexus.ua/kontakti
Тест-драйв

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу.
Або телефонуйте нам за телефонами:
+38 048 735 735 5