+38 048 735 735 5
ул. Балківська, 115а, м. Одеса

LEXUS ДОПОМАГАЄ РЯТУВАТИ СВІТ У НОВОМУ ФІЛЬМІ «ЛЮДИ В ЧОРНОМУ: ІНТЕРНЕШНЛ»

CПОРТИВНЕ КУПЕ LEXUS RC F СТАЛО ОДНИМ ІЗ ГЕРОЇВ НОВОГО ПОВНОМЕТРАЖНОГО ФІЛЬМУ, ПРЕМ'ЄРА ЯКОГО В УКРАІНІ ВІДБУДЕТЬСЯ ВЛІТКУ, 13 ЧЕРВНЯ 2019 РОКУ.

Для захисту Всесвіту Людям у чорному потрібні транспортні засоби з максимальною кількістю кінських сил для карколомних переслідувань та найсучасніші технології для боротьби з прибульцями. Вони також повинні мати стильний вигляд, як і належить найпрестижнішій групі секретних агентів у світі. Lexus був радий стати офіційним автомобільним партнером фільму «Люди в чорному: Інтернешнл», відзнятого Sony Pictures.

Люди в чорному завжди захищали Землю від покидьків зі всієї галактики. Цього разу їм доведеться протистояти ще серйознішій загрозі, адже у рядах організації з’явився шпигун.
 
Автомобіль Lexus у фільмі належить міжнародній організації «Люди в чорному». Спецагенти обирають Lexus RC F 2020 для швидкісних переслідувань. Вишукане спортивне купе нещодавно зазнало певних змін і стало ще швидшим і легшим, завдяки чому Люди в чорному можуть ще ефективніше рятувати світ. Lexus RC F має найпотужніший у своєму класі двигун V8 на 472 кінські сили. Автомобіль також оснащено фантастичними інопланетними технологіями. Гібрид Lexus RX та Lexus LX SUV можна побачити у сценах зустрічей із прибульцями.
«Lexus RC F у фільмі матиме декілька додаткових можливостей, які ми розробили для допомоги агентам, створивши дійсно особливий автомобіль для боротьби з прибульцями. – прокоментувала Ліза Матераццо (Lisa Materazzo), віце-президент із маркетингу Lexus. – Зараз я лише можу сказати. Не можемо дочекатися, коли глядачі вперше побачать Lexus RC F у такому амплуа».
Партнерство між Lexus та фільмом «Люди в чорному: Інтернешнл» від Sony Pictures охоплює використання айдентики бренду у фільмі, створення спільного рекламного ролика, надання для фільмування автомобіля Lexus RC F та спонсорство прем’єри фільму.
«Ми раді співпрацювати з Lexus у цій багатоетапній кампанії з підтримки фільму «Люди в чорному: Інтернешнл, – сказав Джеффрі Ґодсік (Jeffrey Godsick), виконавчий віце-президент з управління брендом та міжнародних партнерств компанії Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group. – Lexus RC F є ідеальним автомобілем для команди агентів «Люди в чорному» на чолі з Крісом Гемсвортом і Тессою Томпсон у їхній місії – врятувати світ».
 
Про фільм «Люди в чорному: Інтернешнл»
Люди в чорному завжди захищали Землю від покидьків зі всієї галактики. Цього разу їм доведеться протистояти ще серйознішій загрозі, адже у рядах організації з’явився шпигун.

Режисером фільму виступив Фелікс Ґері Ґрей, авторами сценарію – Арт Маркум і Метт Голлоуей. Продюсери – Волтер Ф. Паркс і Лорі МакДональд. Виконавчі продюсери – Стівен Спілберг, Е. Беннет Волш, Рійоко Танака, Девід Бобер, Баррі Зонненфельд, Едвард Чен і Говард Чен. У головних ролях – Кріс Гемсворт, Тесса Томпсон, Ребекка Фергюсон, Кумайл Наджіані, Рейф Сполл, Лоран та Ларрі Буржуа, а також Емма Томпсон і Ліам Нісон.
 
Про компанію Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment (SPE) – це підрозділ Sony Entertainment Inc, дочірньої компанії японської корпорації Sony Corporation. SPE займається виробництвом, придбанням і дистрибуцією фільмів та телевізійних програм; телевізійною мережею; створенням та дистрибуцією цифрового контенту; експлуатацією студійного обладнання; розробкою продукції, послуг та технологій у сфері розваг. До виробничих організацій Motion Picture Group SPE належать Columbia Pictures, Screen Gems, TriStar Pictures, Sony Pictures Animation, Stage 6 Films, AFFIRM Films та Sony Pictures Classics. Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт: http://www.sonypictures.com/corp/divisions.html.

Новий LBX

RZ

НОВЕ ПОКОЛІННЯ RX

GX

Новий LM

Тест драйв

Оставьте нам свои данные и мы свяжемся с Вами в ближайшее время. Или звоните нам по телефонам: +38 048 735 735 5


Консультація

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу
Або телефонуйте нам по телефону: +38 048 735 735 5


Щоб отримати персональний
розрахунок лізингового платежу,
вкажіть Ваші контакти для зв'язку


Записатися на сервіс

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу
Або телефонуйте нам по телефону: +38 048 735 735 5


Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

Протягом 15 хвилин наш фахівець з вами звʼяжеться, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу.

З повагою, Лексус Одеса.

https://odesa.lexus.ua/kontakti
Тест-драйв

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу.
Або телефонуйте нам за телефонами:
+38 048 735 735 5