+38 048 735 735 5
ул. Балківська, 115а, м. Одеса

LEXUS UX GINZA — ОНОВЛЕНА КОМПЛЕКТАЦІЯ ДО 30-РІЧЧЯ БРЕНДА

LEXUS UX GINZA — ОНОВЛЕНА КОМПЛЕКТАЦІЯ ДО 30-РІЧЧЯ БРЕНДА

З нагоди свого 30-річного ювілею бренд Lexus презентує оновлену комплектацію компактного кросовера — Lexus UX GINZA*. Модель вирізняється преміальним дизайном салону зі шкіряним оздобленням, а також системою активної безпеки. З 8 серпня автомобіль з’явився в автосалонах офіційної дилерської мережі Lexus в Україні.
 
Стильний екстер`єр вирізняється оригінальною радіаторною решіткою та яскравим спортивним силуетом. Оновлений інтер`єр набув вишуканого образу завдяки оздобленню сидінь натуральною шкірою**, що надає салону автомобіля елегантності та витонченості. Такий тип оздоблення вирізняється підвищеним рівнем комфорту та якнайкраще підходить для автомобілів преміального класу.
Lexus UX створено на новій платформі GA-C, завдяки якій автомобіль може похизуватися високою жорсткістю кузова та низьким центром ваги. Підвищена потужність забезпечується новими силовими агрегатами з високим термічним коефіцієнтом корисної дії та показниками продуктивності.
 
Особливу увагу в Lexus UX GINZA приділено безпеці. Його оснащено новою версією комплексу систем Lexus Safety System +, що покликана підвищити безпеку на дорогах та має на меті зниження вірогідності виникнення аварійних ситуацій під час руху. Одне з рішень — система запобігання зіткненням PCS (Pre-Collision System) — дозволяє розпізнати пішоходів (навіть у темну пору доби) і велосипедистів (удень).
Також система включає адаптивний круїз-контроль для підтримки безпечної дистанції від автомобіля, що рухається попереду, автоматичне розпізнавання дорожніх знаків, сповіщення про з’їзд автомобіля зі смуги руху та керування дальнім світлом.
 
Версія оснащена новітніми системами комфорту, завдяки чому поїздка стане ще приємнішою. Серед функцій — підігрів передніх сидінь та керма, безключовий доступ та електропривод дверей багажника з безконтактним сенсором.
Поєднання усіх цих систем і витонченого шкіряного** оздоблення салону забезпечують максимальний комфорт під час подорожей на Lexus UX GINZA містом та за його межами.
 
Версія оздоблена шкірою** та оснащена системою активної безпеки Lexus Safety System +
 
* Назва комплектації використана заради зручності в розподілі параметрів автомобіля, може відрізнятися або бути відсутньою в інших документах або матеріалах.
** Розташовується на поверхні сидінь автомобіля (окрім боковин).
 
Ця інформація не має трактуватися як безпомилкова та як така не являє собою оферту на продаж конкретного транспортного засобу. За довідками про актуальні ціни, технічні характеристики та наявність просимо звертатися за тел.: (056) 728-88-88
 
 

Новий LBX

RZ

НОВЕ ПОКОЛІННЯ RX

GX

Новий LM

Тест драйв

Оставьте нам свои данные и мы свяжемся с Вами в ближайшее время. Или звоните нам по телефонам: +38 048 735 735 5


Консультація

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу
Або телефонуйте нам по телефону: +38 048 735 735 5


Щоб отримати персональний
розрахунок лізингового платежу,
вкажіть Ваші контакти для зв'язку


Записатися на сервіс

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу
Або телефонуйте нам по телефону: +38 048 735 735 5


Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

Протягом 15 хвилин наш фахівець з вами звʼяжеться, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу.

З повагою, Лексус Одеса.

https://odesa.lexus.ua/kontakti
Тест-драйв

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу.
Або телефонуйте нам за телефонами:
+38 048 735 735 5