+38 048 735 735 5
ул. Балківська, 115а, м. Одеса

ОНОВЛЕНА ВЕРСІЯ LEXUS RX УЖЕ У ПРОДАЖУ

НЕПЕРЕВЕРШЕНА ВИШУКАНІСТЬ

Офіційні дилери Lexus почали продаж оновленого кросовера Lexus RX. Це одна з найважливіших моделей бренда , адже саме RX, вперше представлений у 1998 році, започаткував ринковий сегмент преміальних кросоверів. Серед еволюційних змін − оновлений екстер’єр, зручніший та сучасніший салон, поліпшені ходові якості, а також довершений рівень безпеки.

Екстер’єр

Оновлена версія RX зберегла властиву моделі потужність та спортивність. Водночас фірмовий силует, завдяки новим елементам, став ще більш ефектним, динамічним та елегантним. Змін зазнав дизайн переднього та заднього бамперів. Лінія порогів автомобіля тепер підсилює враження надійності та стійкості. Візуально пов’язані нижня частина бампера та задні крила у поєднанні зі скляними елементами даху зробили виразнішою та вишуканішою задню частину кросовера. Також виразнішим став L-подібний малюнок фамільної решітки радіатора, а нові вузькі основні фари надають передній частині автомобіля гостроти та індивідуальності. Палітра кольорів кузова розширилася крижаним бежевим і террейн хакі*.

Інтер’єр

При розробці салону оновленого RX дизайнери прагнули досягти максимальної функціональності та зручності для водія і пасажирів. Зокрема, у модифікації RX Long передбачено два варіанти положень сидінь третього ряду, що дає більше простору пасажирам, а другий ряд тепер можна замовити у версії з двома окремими кріслами з підлокітниками. Змін зазнало оздоблення салону кросовера: з’явилися охряний, червоний та чорний з білими акцентами кольори, у комплектації Business** тепер доступне оздоблення сидінь перфорованою синтетичною шкірою, а щодо оздоблення деревом, то на зміну полірованому горіху прийшов більш практичний та вишуканий матовий.

Підвищена стійкість та керованість автомобіля

Завдяки змінам у конструкції підвіски та підвищеній жорсткості кузова оновлений RX має кращі ходові якості та поліпшену керованість. Команді інженерів вдалося досягти вищої та лінійної реакції автомобіля на дії керма, що дозволяє за будь-яких умов максимально точно рухатися заданою траєкторією. Нові амортизатори з пристроєм регулювання тертя (FCD) роблять свій внесок у чітке проходження поворотів та швидкість відгуку автомобіля на дії водія. Додаткову стійкість у поворотах гарантує також система активної допомоги при повороті Active Cornering Assist.

Адаптивне дальнє світло АHS з системою BladeScan™ та Lexus Safety System+

Lexus – визнаний новатор у технологіях автомобільної оптики. Він першим у світі оснастив свої автомобілі світлодіодними фарами та адаптивною системою керування дальнім світлом (AHS), що гарантують краще освітлення дороги та підвищену безпеку. В оновленому кросовері RX уперше використано AHS типу BladeScan™. Ця система дозволяє освітлювати зони, які зазвичай лишаються неосвітленими, такі як узбіччя та вигини дороги, допомагає водієві заздалегідь помічати пішоходів і дорожні знаки та не засліплювати інших учасників дорожнього руху. При цьому видимість у темний час доби збільшилася зі стандартних 32 м до виняткових 56 м.
Окрім того, новий RX оснащений комплексом Lexus Safety System+ останнього покоління, до якого входять передові технології безпеки та запобігання ДТП. Це система запобігання фронтальним зіткненням, система розпізнавання дорожніх знаків, адаптивний круїз-контроль та асистент утримання автомобіля у смузі руху.

Нові мультимедійні можливості

Серед нових можливостей мультимедіа – платформи інтеграції смартфонів Apple CarPlay та Android Auto, сенсорний дисплей, що доповнює можливості фірмового інтерфейсу Remore Touch, та оновлена сенсорна панель управління типу «трекпад». Користуватися смартфонами у новому RX тепер зручніше, адже передбачений тримач для телефону і додатковий роз’єм USB.
Придбати оновлену версію преміального кросовера Lexus RX можна у будь-якому салоні офіційної дилерської мережі Lexus.
* Маються на увазі коди кольорів кузова оновленого Lexus RX. Назва кольору є умовною та може відрізнятися або бути відсутньою в документах та/або інших матеріалах.
** Наведені тут і далі назви комплектацій є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.
За докладною інформацією про автомобілі та екстрапослуги Lexus звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Lexus в Україні.

Новий LBX

RZ

НОВЕ ПОКОЛІННЯ RX

GX

Новий LM

Тест драйв

Оставьте нам свои данные и мы свяжемся с Вами в ближайшее время. Или звоните нам по телефонам: +38 048 735 735 5


Консультація

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу
Або телефонуйте нам по телефону: +38 048 735 735 5


Щоб отримати персональний
розрахунок лізингового платежу,
вкажіть Ваші контакти для зв'язку


Записатися на сервіс

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу
Або телефонуйте нам по телефону: +38 048 735 735 5


Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

Протягом 15 хвилин наш фахівець з вами звʼяжеться, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу.

З повагою, Лексус Одеса.

https://odesa.lexus.ua/kontakti
Тест-драйв

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу.
Або телефонуйте нам за телефонами:
+38 048 735 735 5