+38 048 735 735 5
ул. Балківська, 115а, м. Одеса

Плагін-гібриди

Від економічності до технологічних досягнень — відкрийте для себе переваги та задоволення за кермом наших плагін-гібридів. Дізнайтеся більше про моделі електрифікованої лінійки Lexus.

ПЕРШИЙ ПЛАГІН-ГІБРИД LEXUS В УКРАЇН

450h+

Ефективність та екологічність — це про Lexus RX 450h+. Автомобіль оснащений чотирициліндровим атмосферним двигуном на 2,5 літра і літій-іонною батареєю ємністю 18,1 кВт/год. Його загальна потужність становить 309 к.с, а розгін від 0 до 100 км/год відбувається усього за 6,5 секунди. Запас ходу Lexus RX 450h+ у режимі електромобіля – від 69 км. При розряджанні батареї автомобіль плавно перемикається на гібридно-бензиновий двигун. При цьому він зберігає високу ефективність споживання пального

ПЕРЕВАГИ ПЛАГІН-ГІБРИДІВ LEXUS


 

1-174
2023-electrified-hybrid-lifestyle-enhanced-flexibility-1920x1080

ДЛЯ БУДЬ-ЯКОГО СТИЛЮ ЖИТТЯ

ПОЛІПШЕНА ВАРІАТИВНІСТЬ


Насолодіться найкращим із того, що пропонують два різних приводи, з плагін-гібридами Lexus, які відповідають вашому стилю життя. Оцініть економію пального і відсутність шкідливих викидів під час коротких поїздок у режимі електромобіля. Почувайтеся безтурботно під час тривалих поїздок: гібридний силовий агрегат усуває будь-яку занепокоєність щодо запасу ходу.

ЗАПАМОРОЧЛИВА ПОТУЖНІСТЬ

ДИНАМІКА БЕЗ КОМПРОМІСІВ


Відчуйте фірмову потужність і динаміку Lexus, а також безпрецедентне задоволення за кермом з нашою лінійкою плагін-гібридних моделей. Завдяки досконалим технологіям електрифікації в нашому плагін-гібриді RX 450h, розгін від 0 до 100 км/год займає лише 6,5 секунди, а запас ходу в режимі електромобіля – від 69 км. Усе це завдяки 15 рокам новаторства та вдосконалення технологій електрифікації.

2023-electrified-hybrid-lifestyle-uncompromised-performance-1920x1080
2023-electrified-hybrid-lifestyle-advanced-technology-1920x1080-2

ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ


У лінійці електрифікованих плагін-гібридів Lexus поєднуються традиційний бензиновий двигун і тягова батарея більшого розміру. Для більшої зручності тягова батарея може заряджатися або на ходу, або від зовнішнього джерела енергії. Керуючи потоком енергії під час руху, щоб максимізувати потужність і знизити витрату пального, силовий агрегат починає працювати в режимі самозарядного гібрида, коли рівень заряду тягової батареї падає нижче певного значення, ефективно працюючи навіть на високих швидкостях.

РОЗПОВСЮДЖЕНІ ЗАПИТАННЯ ПРО ПЛАГІН-ГІБРИД

ЩО ТАКЕ ПЛАГІН-ГІБРИД?

— Гібридний автомобіль, який можна заряджати (PHEV, або плагін-гібрид), має і звичайний бензиновий двигун, і електродвигун. Його акумулятор більший, ніж на звичайному самозарядному гібриді. Це означає, що ви можете подорожувати у режимі електромобіля на довші відстані без генерування шкідливих викидів.

ЯК ПРАЦЮЄ ПЛАГІН-ГІБРИД?

— Плагін-гібридні автомобілі мають два джерела енергії: бензиновий двигун внутрішнього згоряння і тягову акумуляторну батарею. Коли тягова батарея заряджена, автомобіль працює у режимі електромобіля. Згодом, коли батарея розряджається, підключається бензиновий двигун у складі гібридної самозарядної системи.

ЧИ САМОЗАРЯДЖАЮТЬСЯ ПЛАГІН-ГІБРИДИ?

— Так. Плагін-гібриди можна заряджати як від зовнішнього джерела енергії, так і під час руху завдяки технології самозаряджання.

У ЧОМУ ВІДМІННІСТЬ МІЖ ГІБРИДОМ І ПЛАГІН-ГІБРИДОМ?

— Плагін-гібриди можуть працювати виключно на електротязі без перемикання на бензиновий двигун, оскільки тягова батарея є їхнім основним джерелом енергії. Гібридні автомобілі використовують і бензин, і електроенергію одночасно.

ЩО СТАНЕТЬСЯ, КОЛИ БАТАРЕЯ ПЛАГІН-ГІБРИДА РОЗРЯДИТЬСЯ?

— Коли у плагін-гібрида розрядиться тягова батарея, автомобіль автоматично перемкнеться на використання бензинового двигуна.

2023-electrified-hybrid-parallax-self-charging-hybrid-1920x1080

Для свободи

Самозарядні гібриди


Відчуйте свободу в дорозі з нашою лінійкою самозарядних гібридів. Тягова батарея заряджається під час подорожі, а ви насолоджуєтеся такими ж перевагами у економічності та відсутності шкідливих викидів, завдяки режиму електромобіля.

Для захоплення

Гібрид зі спортивним характером


Відкрийте для себе самозарядний гібрид Lexus зі спортивним характером, розроблений для задоволення потреб водіїв, які прагнуть надзвичайної динаміки. Завдяки турбодвигуну та всеколісному керуванню ви відчуєте неперевершену потужність і задоволення від керування навіть на високих

2023-electrified-hybrid-parallax-performance-hybrid-1920x1080

Новий LBX

RZ

НОВЕ ПОКОЛІННЯ RX

GX

Новий LM

Тест драйв

Оставьте нам свои данные и мы свяжемся с Вами в ближайшее время. Или звоните нам по телефонам: +38 048 735 735 5


Консультація

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу
Або телефонуйте нам по телефону: +38 048 735 735 5


Щоб отримати персональний
розрахунок лізингового платежу,
вкажіть Ваші контакти для зв'язку


Записатися на сервіс

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу
Або телефонуйте нам по телефону: +38 048 735 735 5


Дякуємо, Ваша заявка прийнята.

Протягом 15 хвилин наш фахівець з вами звʼяжеться, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу.

З повагою, Лексус Одеса.

https://odesa.lexus.ua/kontakti
Тест-драйв

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу.
Або телефонуйте нам за телефонами:
+38 048 735 735 5