+38 048 735 735 5
ул. Балковская, 115а, г. Одесса

Новый Lexus CT 200h получил максимальные пять звезд в краш-тестах Euro NCAP

Lexus CT 200h отримав престижні 5 зірок у краш-тестах Euro NCAP, набравши загалом 83 із 100 можливих балів. Цей результат значно перевищує необхідний мінімум для отримання п’яти зірок, що робить перший у світі повногібридний компактний автомобіль класу «люкс» Lexus CT 200h одним із найбільш безпечних автомобілів у своєму класі.

Це досягнення ще більш визначне, зважаючи на те, що європейська організація Euro NCAP 2009 року запровадила нову, більш жорстку систему краш-тестів. За новою схемою оцінювання відбувається за чотирма критеріями: захист водія та дорослих пасажирів, захист дітей, захист пішоходів і такий новий критерій, як вкомплектування автомобіля системами активної та пасивної безпеки. Крім того, оцінюються засоби, що допомагають уникнути та зменшити до мінімума ризик отримання травм, такі як нагадування про незастібнуті ремені безпеки, система курсової стійкості ESP і обмежувач швидкості. Отже, з кожним роком отримати п’ять зірок стає дедалі складніше.

Результати краш-тестів Lexus CT 200h: 94 % за захист водія та дорослих пасажирів, 84 % за захист дітей, 55 % за захист пішоходів і 86 % — за системи активної та пасивної безпеки.

Коментуючи результати краш-тестів, що мали на меті перевірити ефективність захисту водія та дорослих пасажирів, у Euro NCAP зазначили, що модель CT 200h набрала максимальну кількість балів у випробуванні, що моделює бокове зіткнення з перешкодою, спеціальні подушки безпеки добре захищають коліна водія та переднього пасажира, а ризик отримання хлистової травми мінімальний. Новому преміум-автомобілю малого середнього класу вдалося дістати чудовий результат при наїзді ззаду завдяки особливій конструкції передніх сидінь з фірмовим механізмом зменшення ризику отримання хлистової травми (WIL) другого покоління.

Підголівники вдосконаленої системи WIL сконструйовано таким чином, щоб під час звичайного використання вони перебували якомога ближче до голови водія та переднього пасажира. У випадку наїзду ззаду тулуб легко заглиблюється у крісло, зменшуючи, таким чином, відстань між головою водія (пасажира) та підголівником, що допомагає зменшити ризик отримання хлистової травми.У випробовуваннях ефективності захисту пасажирів-дітей CT 200h набрав чимало балів за захист що півторарічної, так і трирічної дитини. При випробуванні ефективності уникнення надмірного травмування пішоходів при наїзді, завдяки вдалій формі бампера вдалося істотно зменшити травмування ніг пішохода, за що автомобіль отримав максимальну оцінку у цій категорії від Euro NCAP.

Завдяки надзвичайно міцному каркасу кузова із зонами запрограмованої деформації, цілій низці засобів активної й пасивної безпеки та особливій конструкції передньої частини автомобіля, що дозволяє зменшити ризик надмірного травмування пішоходів, CT 200h спроектовано таким чином, щоб забезпечити максимальний захист за будь-яких обставин на дорозі.

Новий Lexus CT 200h — єдиний серед автомобілів малого середнього класу, що вкомплектовано подушками безпеки для захисту колін водія та переднього пасажира вже у базовій комплектації. Ці подушки безпеки спроектовані таким чином, щоб вони розгорталися з нижньої частини панелі інструментів одночасно з фронтальними подушками безпеки з метою запобігання травмуванню колін від контакту з кермовою колонкою та нижньою частиною передньої панелі. Крім того, вони допомагають зменшити ризик травмування голови та грудної клітини, запобігаючи зміщенню тазових кісток та обертанню тулуба під час серйозного зіткнення.

Вперше в світі автомобіль малого середнього класу у лінійці «люкс», CT 200h, може бути за бажанням покупця вкомплектовано системою передаварійної безпеки (PCS). Ця система вживає завчасних заходів, щоб оптимізувати роботу ременів безпеки на передніх сидіннях та систем аварійного гальмування з метою зменшення ризику отримання ушкоджень та травмувань під час зіткнення; вона автоматично задіює гальма, якщо зіткнення стає неминучим. Опціональний механізм адаптивного підтримання сталої швидкості (ACC) автоматично регулює швидкість руху моделі CT 200h залежно від швидкості руху автомобіля, що їде попереду.Вдосконалена рекуперативна гальмівна система з електронним керуванням (ECB-R), що наявна вже у базовій комплектації, включає механізм, що запобігає заклинюванню гальм (ABS), підсилювач аварійного гальмування (BA), систему запобігання буксуванню коліс (TRC) та систему курсової стійкості (VSC).

Новый LBX

RZ

НОВОЕ ПОКОЛЕНИЕ RX

GX

Новый LM

Тест драйв

Оставьте нам свои данные и мы свяжемся с Вами в ближайшее время. Или звоните нам по телефонам: +38 048 735 735 5


Консультация

Оставьте нам свои данные и мы свяжемся с вами в течение 15 минут, если обращение с 09:00 до 18:00 с понедельника по субботу.
Или звоните нам по телефону: +38 048 735 735 5


Чтобы получить персональный
расчет лизингового платежа,
укажите Ваши контакты для связи


Записаться на сервис

Оставьте нам свои данные и мы свяжемся с вами в течение 15 минут, если обращение с 09:00 до 18:00 с понедельника по субботу.
Или звоните нам по телефону: +38 048 735 735 5


Спасибо, Ваша заявка принята.

В течение 15 минут наш специалист с вами свяжется, если обращение с 09:00 до 18:00 с понедельника по субботу.

З повагою, Лексус Одеса.

https://odesa.lexus.ua/kontakti
Тест-драйв

Залиште нам свої дані і ми зв'яжемось з вами протягом 15 хвилин, якщо звернення з 09:00 до 18:00 з понеділка по суботу.
Или звоните нам по телефонам:
+38 048 735 735 5